DGC / Vp collection
Limited Edition 2023 logo release

Dutch Grading Company & Voetbalplaatjes Paradijs brengen deze unieke Limited Edition voetbalplaatjes uit onder de naam DGC (Dutch Grading Collectie)

Nog 495 stuk(s) voorradig

 

DGC / VP Collections 2023
Type: Limited Edition (Brown)
#1: Logo Voetbalplaatjes Paradijs

Mooi Limited Brown Edition plaatje (limited oplage: 500) van het nieuwe logo van Voetbalplaatjes Paradijs dat in mei 2021 opgericht werd. Plaatje is uitgebracht in 2023 ter ere van de oprichting van Voetbalplaatjes Paradijs en ter introductie van het nieuwe logo dat op 19 januari 2023 in gebruik werd genomen. Dit is tevens het allereerste plaatje ooit uitgebracht door DGC in samenwerking met Voetbalplaatjes Paradijs! Plaatje maakt deel uit van de VP/DGC joint Limited Edition Series.

Exclusief verkrijgbaar op www.voetbalplaatjesparadijs.nl 

 

Nog 499 stuk(s) voorradig

DGC / VP Collections 2023
Type: Limited Edition Deluxe (Gold)
#1: Logo Voetbalplaatjes Paradijs

Mooi Limited Gold Edition Deluxe plaatje (limited oplage: 500) van het nieuwe logo van Voetbalplaatjes Paradijs dat in mei 2021 opgericht werd. Plaatje is uitgebracht in 2023 ter ere van de oprichting van Voetbalplaatjes Paradijs en ter introductie van het nieuwe logo dat op 19 januari 2023 in gebruik werd genomen. Dit is het tweede plaatje ooit uitgebracht door DGC in samenwerking met Voetbalplaatjes Paradijs!

Plaatje is de 2e luxere versie eveneens genummerd met nummer 1 en maakt deel uit van de VP/DGC joint Limited Edition Series.

Exclusief verkrijgbaar op www.voetbalplaatjesparadijs.nl