VP NIEUWS

Alle belangrijke VP nieuwtjes op een rij!

1 augustus 2023

Launchdatum DGC Grading

Van onze partner Dutch Grading Company (DGC) hebben we een nieuwe launch-datum door gekregen. Naar verwachting lanceert het bedrijf medio juni 2023 officieel haar activiteiten! Goed nieuws na een serie van tegenslagen. We wachten het vol verwachting af. Voor DGC hebben we een doneeractie opgestart.


15 maart 2023

Nieuw Logo Voetbalplaatjes Paradijs

Vanaf vandaag hebben wij een nieuw logo! Dit logo zal stapsgewijs geïntegreerd worden in al onze verpakkingsmaterialen, social media kanalen, producten, enz. Zie hiernaast het nieuwe logo.


16 februari 2023

DGC Young Star Rookie #2: Jonathan Mulder

Vandaag is plaatje #2 uit de DGC Young Star Series in productie gegaan. Het betreft een uitgave ter ere van het allereerste betaald voetbal competitie doelpunt van Telstar speler Jonathan Mulder.

Het plaatje is naar verwachting vanaf volgende week beschikbaar. Het betreft een Limited Edition uitgave van slechts 50 exemplaren! Eerder kwam uit in deze serie plaatje #1: Jaïrzinho Cristovão 


15 februari 2023

DGC Limited Gold Edition is binnen!

Vanaf vandaag kunt u de DGC Limited Gold Edition 2023 op onze website bestellen voor de prijs van € 9,95
Dit betreft een beperkte oplage van 500 stuks.


8 februari 2023

Uitgave DGC postzegels

 

Vanaf 11 februari 2023 heeft DGC haar eigen gepersonaliseerde zelfklevende postzegels die u exclusief via Voetbalplaatjes Paradijs kunt bestellen. De postzegel heeft een verzendwaarde 1, wat neerkomt op € 1,01.

 

De exclusieve postzegel is te bestellen voor € 1,50
Een zegelvel (10x) is te bestellen voor € 14,95

 

Bestel de zegels direct door hier te klikken


7 februari 2023

DGC YOUNG STAR ROOKIE SERIES 

Vanaf 14 februari komt DGC in samenwerking met Voetbalplaatjes Paradijs met een nieuwe voetbalplaatjes serie op de markt onder de naam DGC Young Star Rookie Series 2023. In eerste instantie gaat het om  2 exclusieve stickers genummerd #1 en #2.

Sticker #1 betreft een plaatje van een nog zeer jonge JaÏrzinho Cristovão en plaatje nummer 2 betreft een plaatje van Jonathan Mulder (Telstar).


4 februari 2023

Nieuwe DGC / VP Deluxe Serie

Voetbalplaatjes Paradijs & DGC ontwikkelen samen momenteel een nieuwe kaartserie met de naam Card Game Deluxe Series.
Het betreft een serie die gaat bestaan uit minimaal 52 verschillende verzamelkaarten (mogelijk later uitgebreid naar 54 of 55 kaarten) die samen wanneer de serie compleet bij elkaar gespaard is een luxe speelkaart set vormen waarmee u bijvoorbeeld een gezellig avondje pokeren of klaverjassen kunt gaan organiseren met uw vriendengroep.

 

Het eerste kaartje uit deze serie zal binnenkort geproduceerd worden en het is de bedoeling dat daarna elke maand een nieuwe kaart uit de serie uitkomt. De verkoopprijs van deze kaarten is nog niet bekend daarom zijn pre-orders voor dit product helaas nog niet mogelijk.

 

Check regelmatig onze website voor updates!

Voorzijde Card Game Deluxe

Achterzijde Card Game Deluxe


3 februari 2023

Release Limited Gold Edition Deluxe Soccercard #1

Naast de eerder uitgebrachte Limited Brown Edition #1 Soccercard komt binnenkort een Limited Gold Edition Deluxe versie van deze kaart uit. Deze kaart heeft een wat luxere en mooiere uitstraling dan de eerdere kaart en zal op onze website worden aangeboden voor € 9,95. De kaart heeft net als de eerdere uitgave een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Vanaf 14 februari zal de kaart verkrijgbaar zijn in onze webshop. Hieronder kunt u alvast een pre-order plaatsen die zo spoedig mogelijk na productie toegestuurd zal worden.

Nog 499 stuk(s) voorradig

DGC / VP Collections 2023
Type: Limited Edition Deluxe (Gold)
#1: Logo Voetbalplaatjes Paradijs

Mooi Limited Gold Edition Deluxe plaatje (limited oplage: 500) van het nieuwe logo van Voetbalplaatjes Paradijs dat in mei 2021 opgericht werd. Plaatje is uitgebracht in 2023 ter ere van de oprichting van Voetbalplaatjes Paradijs en ter introductie van het nieuwe logo dat op 19 januari 2023 in gebruik werd genomen. Dit is het tweede plaatje ooit uitgebracht door DGC in samenwerking met Voetbalplaatjes Paradijs!

Plaatje is de 2e luxere versie eveneens genummerd met nummer 1 en maakt deel uit van de VP/DGC joint Limited Edition Series.

Exclusief verkrijgbaar op www.voetbalplaatjesparadijs.nl 

 

2 februari 2023

Exclusieve Limited Edition (Brown version) Februari 2023 aanbieding

De hele maand februari zullen we deze unieke kaart aanbieden voor de gereduceerde prijs van € 2,95 (Normaal € 4,95). Tevens ontvangt u in februari de kaart gratis bij elke bestelling vanaf € 25,- (excl. verzendkosten). Bestel direct: #1: Limited Gold Edition Logo Voetbalplaatjes Paradijs 2023


1 februari 2023

Nieuw domein toegevoegd

Vanaf vandaag zijn wij naast het vertrouwde website adres www.voetbalplaatjesparadijs.nl tevens bereikbaar via het websiteadres www.voetbalplaatjes.eu 


30 januari 2023

Release Limited Brown Edition Soccercard #1 

Voetbalplaatjes Paradijs heeft in samenwerking met DGC een uniek eigen voetbalplaatje met een beperkte oplage (500) uitgebracht dat te bestellen is op onze website voor een bedrag á € 4,95. De komende maand ontvangt u dit kaartje tevens gratis bij een bestelling vanaf € 25,- (ex. verzending)

Het betreft een kartonnen kaartje in een luxe zwart/gouden uitvoering en is genummerd als #1. Het plaatje is aan de voorzijde voorzien van het nummer, de oprichtingsdatum van Voetbalplaatjes Paradijs en het logo van Voetbalplaatjes Paradijs. De achterzijde is in de kleuren zwart-wit en bevat eveneens het log van Voetbalplaatjes Paradijs en het logo van DGC (Dutch Grading Company). Verder is ook het nummer 1 centraal op de achterzijde geplaatst. Bestel deze unieke kaart hier.


28 november 2022

Nieuw binnen: ROOKIE Endrick !!!

Vanaf vandaag hebben wij 3 verschillende Panini voetbalplaatjes van het Braziliaanse wonderkind Endrick in ons assortiment opgenomen. 

Endrick wordt gezien als een van de grootste voetbaltalenten ter wereld van het moment en heeft inmiddels een overeenkomst om vanaf 2024 voor Real Madrid te gaan spelen. De plaatjes waren dan ook binnen no-time uitverkocht bij de Braziliaanse tak van Panini na de realease en de online prijzen voor deze rookie stickers stijgen inmiddels per week. Voetbalplaatjes Paradijs verkoopt de plaatjes los per stuk voor € 99,95 of als complete pakketten met stickervellen met o.a. de 3 Endrick rookies voor € 175,-. 

Tip: Zeer goede investering voor de toekomst of om direct te laten graden!


2 januari 2022

Website geindexeerd door Google

Google heeft eindelijk onze website voor het eerst geïndexeerd! 
Dit zal hopelijk leiden tot meer unieke website bezoekers vanaf nu. 


1 augustus 2021

Webwinkel geopend!

Vanaf vandaag is onze webwinkel geopend! In eerste instantie als hobbysite om voetbalplaatjes te ruilen of te verkopen met als doel om onze eigen verzameling(en) uit te breiden. Wij verzamelen o.a. voetbalplaatjes van Holland Sport, A.D.O., FC Den haag, ADO Den Haag en het Braziliaans nationaal elftal. In de toekomst hopen wij wanneer wij onze eigen collecties compleet hebben de webwinkel om te zetten naar een echte webwinkel om er uiteindelijk ons brood mee te kunnen verdienen. Tot die tijd is het helaas uitsluitend mogelijk om producten te ruilen of vooruit te betalen. We hopen t.z.t. wanneer we echt een webshop worden andere betaalmogelijkheden aan te kunnen bieden waaronder iDeal en PayPal.Voor nu; veel surf  plezier gewenst op onze website.