NIEUWS

Alle belangrijke VP nieuwtjes op een rij!

2 juni, 2024

WhatsApp kanaal

Sinds heden hebben wij ook een eigen WhatsApp-kanaal. Via dit kanaal ben jij als eerste op de hoogte van nieuwe producten, storingen en andere belangrijke meldingen. Wij houden net als jou niet van spam, dus je ontvangt nooit meer dan 1 reclame bericht per week. Daarnaast ontvang je alleen berichten als het echt belangrijk is. Wordt nu lid via:  https://whatsapp.com/channel/0029VagjMzyBPzjd7955yR1V 


13 mei, 2024

Betalingsproblemen opgelost. iDeal, PayPal, Klarna (achteraf betalen) en overige betaalmogelijkheden weer beschikbaar.

De afgelopen week zijn er problemen geweest met ons betaalsysteem vanwege een verkeerde aanpassing in de instellingen van onze betaalprovider.
Hierdoor was het tijdelijk alleen mogelijk te bestellen d.m.v. vooruitbetaling. Inmiddels zijn deze problemen opgelost en zijn al onze betaalmogelijkheden weer beschikbaar. Excuses voor evt. opgelopen ongemak.


30 april, 2024

Alle nieuwe 2024 series van Panini en Topps toegevoegd

Momentaal zijn wij druk bezig alle nieuwe series van de merken Panini en Topps toe te voegen aan onze webshop. Dit is wat later dan we hadden gehoopt omdat we ook nog altijd druk doende zijn met het invoeren van oude voorraden uit eerdere jaren. deze week hebben we ervoor gekozen om toch maar te beginnen ook de nieuwste series van de meest populaire merken te beginnen toe te voegen zodat deze ook beschikbaar zijn via onze webwinkel en we ook de jongere verzamelaars van dienst kunnen zijn. op het moment van schrijven zijn we de series Panini World Class 2024 en Topps UEFA Euro 2024 Germany aan het invoeren en later deze week zullen de series Panini Top Class 2024 en Panini Premier League 2023/2024 volgen. Later deze maand zullen overige nieuwe series toegevoegd gaan worden.


January 8, 2024

 Integratie nieuwe betalingsmogelijkheden.

Vandaag hebben we extra betalingsmogelijkheden als iDeal, PayPal, Bancontact en Sepa aan onze webshop toegevoegd om onze klantervaring te verbeteren. Alle nieuwe betalingsmogelijkheden zouden uiterlijk woensdag 10 januari functioneel moeten zijn.


January 1, 2024

Gelukkig nieuwjaar!

Wij wensen al onze klanten een gelukking en voorspoedig 2024! We vertrouwen erop u in dit nieuwe jaar weer te kunnen dienen met dezelfde topservice en vriendelijkheid en zien u graag snel terug. Nieuwsjaarskortingen volgen spoedig !!!


December 28, 2023

Voetbalplaatjes Paradijs vanaf heden onderdeel van TTC

Vanaf vandaag maakt Voetbalplaatjes Paradijs officieel deel uit van Tuinenburg Trading Company (TTC).
In de loop van deze week maken we het nieuwe rekeningnummer bekend en zullen wij diverse betalingsmogelijkheden gaan toevoegen. 


December 9, 2023

Officiële lancering Voetbalplaatjes Paradijs

Het heeft vanwege een hoop technische tegenvallers, uitgezoek en andere omstandigheden even geduurd, maar in week 52 van dit jaar zal ons bedrijf dan eindelijk officieel ingeschreven staan bij de KvK. Voetbalplaatjes Paradijs zal vanaf dat moment onderdeel worden van Tuinenburg Trading Company dat onze webwinkel volledig overneemt. Uiteraard kunt u de zelfde goede service als altijd van ons blijven verwachten. Nog heel even geduld a.u.b.


March 15, 2023

Nieuw Logo Voetbalplaatjes Paradijs

Vanaf vandaag hebben wij een nieuw logo! Dit logo zal stapsgewijs geïntegreerd worden in al onze verpakkingsmaterialen, social media kanalen, producten, enz. Zie hiernaast het nieuwe logo.


February 16, 2023

DGC Young Star Rookie #2: Jonathan Mulder

Vandaag is plaatje #2 uit de DGC Young Star Series in productie gegaan. Het betreft een uitgave ter ere van het allereerste betaald voetbal competitie doelpunt van Telstar speler Jonathan Mulder.

Het plaatje is naar verwachting vanaf volgende week beschikbaar. Het betreft een Limited Edition uitgave van slechts 50 exemplaren!